Sockalicious!

Brått gikk tiden, og ingen innlegg ble til, gett.

Men nå skal de komme oftere igjen 😀

Den siste tiden har gått med til litt ikke hobby-relatert styr, og knoting med raggsokk-bestilling som skulle bli i rett størrelse. Aldri lett å lage sokker til andre størrelser enn mine egne, men etter endel knot, så ble de ferdige, og mottaker fornøyd 😀

IMG_0671

Strikket i Sandnes Robust, farge nr 6800 på p 3,5.

De er strikket etter oppskriften i magebeltet, men med en annerledes tåfelling 🙂

Og et annet sokkepar som er blitt til etter mange forsøk, er lange sokker til meg selv. Forsøkte først å følge oppskriften i herrestr, men med Tjukk Tjukkesen til legger, så måtte litt modifiseringer til. Men de ble finfine når de ble ferdige – selv om de allerede har strekt seg litt øverst, og dermed sklir ned :p

IMG_0684Strikket i Viking garn sitt sportsragg, på p 2,5 og 3,5 🙂

Oppskrift finnes her, også fra Viking garn 🙂

Og nå er prosjektbunken tom enn så lenge – ikke helt klar for å fortsette på hekleteppet enda. Men til gjengjeld er nesten 2 kg garn på vei med postnord, som skal bli både julegaver og «innimellom-prosjekt» 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.