Garn i lange baner

Hurra for full garnkurv!

IMG_0691

På mandag kom pakken med «bare» 38 nøster, om jeg ikke har regnet feil 😀 Dette skal bli til to julegaver, en bursdagsgave og en annen gave 😀 + litt garn til overs, til «nødgaver», om man skal lage noe smått i gave til noen på kort varsel 😀 17+12 nøster i Drops <3 you #7 og 9 nøster med Drops Karisma

Er allerede godt i gang, og på mandag ble denne luringen ferdig

IMG_0692Første rute i Garnstudio sin «CAL«, eller crochet along som det står for. Det vil si at man får hint/deler av oppskriften for hver uke. Så dette er første rute i første del, og det er 18 deler totalt. Det skal bli et teppe som de kaller «The meadow» 😀

Og innimellom all heklingen i går, så ble det laget noen polarbrød, i et forsøk på å starte å lage de selv i steden for å kjøpe 🙂

IMG_0693 IMG_0694

Disse ble veldig gode, men som nybegynner på dette, så ble det litt varierende kvalitet :p Noen er harde som knekkebrød, noen er en miks mellom polarbrød og pitabrød, og andre er perfekte. Men kommer absolutt til å lage de igjen 😀 De smaker litt som scones, egentlig – så gir jo ikke helt samme smak som de man kjøper i butikken f.eks.

Oppskriften er herfra. Jeg har bare byttet ut knuste havregryn med havremel i steden.

Og innimellom både baking, heving, og steking – ble det tid til å gjøre ferdig de første 6 rutene i CAL-en 😀

FullSizeRender

I tillegg til at jeg har begynt på en julegave da – men den er «tv-serie strikk», siden det er litt lettere å strikke enn å hekle når man ser på tv :p

Og nå er det off to del to av CAL-en 😀 For den kom på mandag 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.