Takk! <3

Idag vil jeg rette en stor takk til alle som kommer innom, kommenterer, spør og ser på YouTubevideoene jeg legger ut!

Uten at jeg skal klage, så kan blogging kan være en litt «enveiskommunisert» hobby. Innlegg får ikke nødvendigvis kommentarer, ei heller sett. Men det gjør ingen ting, når responsen jeg først får er så positiv! Og har også lagt merke til at linker som kommer fra bloggen dukker opp i strikkegrupper på facebook – det er litt stas 😀

Jeg ønsker å bruke bloggen som et slags oppslagsverk for de som kanskje ikke har noen som kan hjelpe de med strikkespørsmål, for å vise frem både ting jeg lager og nye ting jeg lærer selv. Og når jeg ser på statistikken, så kan jeg i hvertfall si at nancykofte – DET er et søk som slår an

Og selv om jeg ikke alltid er så flink til å legge ut innlegg, så er trafikken ganske så stabil 🙂 33585 visninger på dette domenet! 😮

Og for litt siden kom jeg på at jeg hadde jo youtubekanalen også. Når jeg telte over idag, så har jeg hatt 50680(!) visninger på videoene mine. TUSEN TAKK, altså!

Så igjen – TUSEN TAKK for ALLE kommentarer, klikk, views – ja ALT!

Og litt oppfordring på slutten; Kom gjerne med ønsker om det er noe du vil jeg skal skrive om, følg bloggen på facebook (så får du opp alle nye innlegg), følg abonner på youtube eller send en mail (linda@wollywella.com) om du vil si noe 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.