Tre hentesett

Nå er det kanskje på tide å rydde opp i bildemapper med planlagte innlegg fra macen :p

En bestilling jeg fikk etter dåpen til lille Leo i fjor <3 Bestillingen var på tre hentesett, ett i str nyfødt, ett i ca str 3 mnd og ett i str ca 6 mnd 🙂

Det minste settet, var minsten-settet fra Klompelompe. Det er strikket i Drops baby merino, i fargen 11 Isblå

Det mellomste, var Linus-settet fra Viking sin katalog 1608. 

Det er også strikket i Baby merino, buksen i farge 22 lys grå, og jakken og luen i 13 marine

Og det siste, og største settet er 310-01 fra Dalegarn, strikket i Dale babyull fare 3841 melert beige

Jeg ble fornøyd med dette da jeg ble ferdig, men jeg har virkelig HATET å strikke det. Vanskelig å få rett strikkefasthet med garnet, enten ble det for smått eller så ble det for stort. Men tror det ble ok til slutt 🙂 I tillegg skal alt på jakken strikkes frem og tilbake, og jeg hater sånn «sy sammen» montering – så akkurat dette settet angrer jeg (dessverre) på at jeg takket ja til å lage. Men da har jeg lært noe nytt til en annen gang 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.