Det tok nesten 2 år

Men ENDELIG var det på tide med et nytt innlegg! *partyhatt*

Mye greier har skjedd, strikkelysten har ikke vært på topp, og jeg har liksom ikke orket noen ting. Men nå er lysten tilbake, og jeg tenkte jeg kanskje skulle bruke bloggen til litt mer, for å i det minste gi den en sjanse til å bli litt oftere oppdatert.

For det har blitt på tide å forsøke fikse livet litt på flere måter. Nå skriver jeg jo for litt fler enn folk jeg kjenner (håper i hvertfall at folk gidder lese litt annet enn kun innlegg om nancykofter), og etter alt for mange år med sykelig overvekt forsøker jeg endelig gjøre litt mer konkrete grep enn tidligere. Og jeg tenkte kanskje bruke bloggen litt til å få ut både litt frustrasjon, mestring og kanskje litt oppskrifter for den saks skyld. Bare for å ha en plattform, liksom. Men får se hva det blir til. I starten blir det for det meste strikking vil jeg tro, for nå er prosjektlista lang, og selv om jeg har laget og gitt vekk litt ting i mellomtiden, så har jeg ikke helt kontroll på alt, til å lage innlegg om det. Så det blir de nyeste tingene enn så lenge.

Så her kommer første prosjekt 😀

Med gode kollegaer fikk jeg lyst til å gi litt tilbake, spesielt siden jeg hadde garn på lager. Så da ble det en snøløvgenser til datteren til en på jobb 🙂 Strikket i drops merino extra fine, farge 22 – lys lilla 🙂

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.