Motivasjon underveis på hexagon-teppet

Motivasjon til dette evighetsteppet er en vanskelig sak. Jeg syns garnet var ok i begynnelsen, men nå er det så som så å hekle med. Selv om jeg syns rutene blir fine når de ender opp sammen med de andre rutene på teppet. Så teppet er blitt et «innimellom» prosjekt det også, eller et prosjekt til når jeg ikke har, eller har råd til å kjøpe garn til andre prosjekt. Men jeg SKAL bli ferdig – det er sikkert!

So far, so good
So far, so good

Ved siste telling, 19.01 (er av den typen som skal ha mest mulig kontroll, så har et eget excel skjema, som oppdateres når jeg faktisk holder på med det), så kom jeg frem til at teppet er på 216 ruter, 24 i bredden og 9 i høyden. Eller mellom 1,3 og 1,5 meter i bredden og 60 cm i høyden, for å si det på en annen måte.

Men det er jo så kjedelig å holde på! Selv om jeg lager noen ruter av gangen før jeg hekler de fast i teppet.

MEN, så en dag fant jeg et blogginnlegg fra en nederlandsk blogger, a creative beeing, som lager mye fint (lagde, hun har dessverre tatt sitt eget liv, leste jeg 🙁 ).

Hun skrev om både yarn babies, yoddlers og yarnagers – i dette innlegget. Og da tenkte jeg at «DETTE må jo kunne funke med teppet mitt også!». Jeg har ikke kommet så langt enda. Men jeg har funnet ut at siden jeg bruker 4 farger, så lager jeg 20 av hver fargekombinasjon. Da har jeg litt å velge i når de skal festet til teppet, og med 240 lapper, så blir det jo faktisk over dobbelt så stort!

Så her er mine yarnbabies! De er sakte men sikkert begynt å forvandle seg til yoddlers også, men bilde kommer ikke enn før alle er ferdige 🙂

Yarnbabies
Yarnbabies

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.