Når nevrosene får bestemme systemet

Har hatt en minipause i bursdagsgavestrikkingen, kun for å gjøre noe annet enn å BARE strikke. Så fortsatte litt på disse yarnbabyene (se forrige innlegg), som er på veldig god vei til å bli yoddlers. «Bare» 40 igjen, faktisk!

Men når jeg åpnet posen jeg har de i, oppdaget jeg noe. Jeg vet jo fra før at jeg kanskje har litt mer enn normalt sans for orden i noen ting enn hva som er både normalt og sunt. Andre ting, de er bare kaos.

Men i dette hekleprosjektet er da systemet på plass. Jeg har først laget ferdig 60×4 av hver farge. Deretter er 20 fra hver av disse fargene «delt opp» i bolker, der de igjen skal få samme farge som farge nr 2. For å forklare bedre: 20 lilla, 20 blå og 20 hvite er lagt i en haug for å få petrol som farge 2. Og slik gjør jeg da med alle fargene. Og alt sorteres i poser. Poser, poser og poser.

For å illustrere:

image1

Fra venstre: Pose med de jeg holder på med, garn og heklenål. Posen i midten, har 20 ferdige «yoddlers» med hvit som første farge og lilla som nr 2. Og pose 3 har de siste «yarnbabyene» som ikke er begynt på enda. Når alle i samme farge er ferdige. Puttes de i en stor pose med alle som er ferdige.

image2Her er de (til nå) 180 ferdige «yoddler»ne, samt trådene etter trådfestingen så langt. Fester trådene for hver 10 som får fargen jeg holder på med 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.