New in

Endelig har det nye garnet kommet, og et par timers arbeid er i vente 😀

New inAlt garnet er fra drops/garnstudio. Det bak skal brukes i ei nancykofte, og alle nøstene foran (+ et gult et som ikke fikk bli med på bildet), skal bli til julegaver (og premie i konkurransen jeg kommer tilbake til om litt 😀 ) Og det oransje nøstet er mye mer oransj enn på bildet.

Nancykofta startet jeg på på fredag, og den er visst allerede rukket å bli litt lang :p Sånn går det når man ikke har så mye annet å gjøre 🙂

Kofte fremgang

Og natt til mandag forrige uke, fant jeg endelig igjen selbuvottene mine, som egentlig ikke hadde gjemt seg så godt som jeg trodde. De lå bare i lommen på parkasen – som ble dratt frem da vi hadde en liten nattevandring på jakt etter supermånen/blodmånen som var da 😀

Og slik ser altså de ut

SelbuvotterLaget i drops karisma 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.