Nytt leketøy i hus!

Jeg er av det litt «kjipe» slaget, og gidder ikke betale mer enn jeg må for ting – spesielt ting jeg EGENTLIG ikke trenger, men allikevel ønsker meg.

Det siste på ønskelisten var en nøstemaskin, som det så fint heter. Fordi jeg «tuller» litt med nøstene innimellom når jeg strikker/hekler, samtidig som at jeg liker å bruke tråden fra innsiden av nøstet siden det ikke spretter så mye rundt da.

Norske nettbutikker, skal ha (av det jeg har sett) ha fra 399+frakt for en som er helt lik, mens denne kostet 120-ish på ebay inkludert frakt :p Kvaliteten er det mye mulig at er dårligere, men jeg kjøper den ikke for å konsekvent bruke den heller :p

IMG_0986(ikke det beste bildet :p )

Så nøstemaskin

+

=

IMG_0987Masse garnnøster som er mer medgjørlige 😀

Det som er viktig er å holde tråden litt stram etter at du har sveivet et par ganger, så holder nøstene seg bedre sammen 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.